Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Përparim Golli
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

PERXHOLA

J92108008O
(Në fushën e ndërtimeve civile industriale, turistike, bujqësore deri në 2 kate dhe mbi 2 kate me kompletime dhe instalime të nevojshme, ndërtime ujësjellës e kanalizime, punime mbrojtjeje, sistemime hi)

Tiranë 40662034 ALL

ME-AJ energy

K81716010N
(Projektim, ndërtim, shfrytëzim i hidrocentraleve të vogla, organizim shitjesh.)

Tiranë 0 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni