Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Përparim Latifllari
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"ADA-CO"

K64112603J
(Tregetim me shumice e pakice, import-eksport te materialeve te ndryshme. Pyllezime e permiresime pyjore, shfrytezimit te pyjeve, sistemime malore, etj. Prodhimi dhe tregëtimin e pijeve alkolike freskuese si dh)

Korçë 3094560 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni