Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Panajot Braja
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

DATA CENTRUM

K81520004G
(Studime tregu,marketingu, ndermjetesim tregtar.kerkime ne energji alternative)

Tiranë 4132013 ALL

INTER ACTIVE MEDIA

M02303008M
(Veprimtari ne fushen e mediave audiovizive, prodhim, transmetim dhe ritransmetim te programeve dhe informacioneve te ndryshme audiovizive.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni