Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Pellumb Muso
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

MUSO

K26625602M
(Përpunimi i drurit si dhe shfrytëzimi pyjor. Tregtimi i mallrave të ndryshme, pajisjeve dhe makinerive. Tregtim dhe import-eksport të materialeve industriale, prodhimi e tregtimi i materialeve të duralumin)

Devoll 1620344 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni