Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Perparim Ndoj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

LAND & CO

J87730202A
(Ndertim, Projektim, Supervizim dhe Kolaudim i punimevene infrastrukturen rrugore, ura, ndertesa civile-industriale dhe ujesjelles kanalizime. Studime dhe Sherbime per procesin e regjistrimit dhe vleresimit t)

Tiranë 2552771 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni