Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Petrit Imeraj
Rezultate gjithsej: 1

HTSH

L98906601A
(Bar-Restorant, Hotel dhe Agjensi Turistike."Import eksport dhe punimre elektrike, tregtim me shumice e pakice te materialeve elektrike,prodhim dhe tregtim betoni dhe inerte, tregtim me shumice dhe me pakice,)

Tropoje ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni