Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Pjerin Fushaj
Rezultate gjithsej: 2

STAR NEWS-RTV

L86407005D
(Veprimtari radio televizive lokale qe përfshin prodhimin, transmetimin dhe ritransmetimin e programeve dhe informacioneve te çdo lloji me anë të zërit , të figurës, sinjaleve të koduara , shkrimit, te d)

Shkodër ALL

HOTEL COLOSSEO MARE

M12310034O
(Investitor ne struktura akomoduese ,hote!e dhe ndertime civile.Bar, Kafe , restorant, katering, sherbim dergesa ne banese dhe sherbime te ngjashme me to. Objekti i shoqerise mund te ndryshohet dhe/ose shtohe)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni