Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Pjetër Nikolli
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KTHELLA

J69303023D
(Ndertim - montime, prodhim materialesh ndertimi, punime dheu, murature. Ndertime civile,industriale, ujesjellesa, punime hidraulike. Import eksport dhe tregetim te mallrave te ndryshem industrial dhe ushqimor. )

Mirditë 16049868 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni