Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Qendra per Informim te Hapur
Rezultate gjithsej: 1

3 DS & AF Entertainment

L71821001T
(Aktivitet në fushën e medias dhe televizionit. Transmetime ekskluzive audiovizive, prodhim programesh audiovizive dhe shitblerje të drejtash transmetimi, prodhim, transmetim dhe shitblerje spotesh publicitar)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni