Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:RADOVE ENERGY CAPITAL
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

M.T.C. ENERGY

K91524003T
(Ndërtimin, operimin dhe transferimi i hidrocentralit "RADOVE", tek Autoriteti Kontraktues, ku përfshihet financimi, ndërtimi, vënia në punë, prodhimi, furnizimi, transmetimi, shpërndarja, eksportimi dhe )

Tiranë 11177260 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni