Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Raimondo Malaj
Rezultate gjithsej: 2

DIVINEEST

L61921003O
(Qendër estetike. Import - eksport i mallrave dhe pajisjeve të ndryshme.)

Tiranë ALL

HYPAR GROUP

L81528022A
(Veprimtari bar-kafe dhe restorant. Dhenia e konsulences dhe sherbimeve ndaj shoqerive, institucioneve publike dhe private. Ne vecanti, konsulence ligjore, fiskale, ekonomike, financiare, strategji industrial)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni