Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rajmonda Agalliu
Rezultate gjithsej: 1

FINMAN

L62405030K
(Shoqeria e cila ka organizimin si nje shoqeri holding, do te jete zoteruese e kuotave ne disa shoqeri te tjera dhe do te ofroje asistence per shoqerite e zoteruara ne menyre te drejtperdrejte ose te terthorte n)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni