Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rakip Muso
Rezultate gjithsej: 1

Simple Fruit DEVOLL

L66525601G
(Realizimi i veprimtarive të përbashkëta ekonomike nga anëtaret e saj në fushën e e prodhimit bujqësor me prioritet prodhimin e mollës dhe të marketingut në veprimtarinë e punës bujqësore për input)

Korçë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni