Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ramadan Ibrahimi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ED KONSTRUKSION

K61625001I
(Ndërtim objektesh shumë katëshe, rezidenciale, rrugësh, rikonstruksione, punime, lyerje, punime hidraulike, elektrike, gipsi, suvatime etj. Ndërtimi dhe mirëmbajtja e rrugëve etj. Prodhime materiale iner)

Tiranë 22151639 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni