Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ramazan Doda
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

DODA NDERTIM (Ish DODA-R)

J97005705B
(Objekti i veprimtarisë do të jetë: a)Në fushën e ndërtimit në kategoritë e mëposhtme: Punime gërmimi në tokë, ndërtime civile dhe industrial. Rikonstruksion dhe mirëmbajtje godinash civile e indus)

Dibër 2915314 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni