Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rebani Kadija
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KADIA

J66703117R
(Projektim dhe zbatim i veprave ndertimore si vijon: ndertime me karakter civil dhe ekonomik, punime/germime dhe sistemime dheu, tarracime, terrenesh, rikonstruksione godinash civile dhe ekonomike, veshje fasada)

Shkodër 6255209 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni