Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Redjan Basha
Rezultate gjithsej: 1

ALBANIAN FINANCIAL INSTITUTION

L52327028M
(Ushtrimi i aktivitetit te faktoringut si dhe aktiviteteve te tjera financiare jo-bankare, ne perputhje me legjislacionin ne fuqi. Shoqeria mund te kryeje çdo lloj veprimtarie tjeter qe eshte ne perputhje me le)

Tiranë -25721 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni