Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Renato Koçibelli
Rezultate gjithsej: 1

MRM

K64303005T
(Veprimtari radio televizive,prodhim transmetim e ritransmetim i programeve dhe informacioneve me ane te zerit,te figures,sinjaleve te koduar,nepermjet valeve elektromagnetike,kabllove perseritesave satelitav)

Korce ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni