Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rexhep Miftaraj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

REKA

K17529209Q
(Ne fushen e projektimeve. Studime pjesore urbanistike, projekte arkitekturore, plane rregullues fshatrash turistike, qendrash te banuara apo pushimi, dizenjime te hapesirave te brendshme dhe te jashtme, veshje )

Kukes 1137750 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni