Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rezarta Rajta
Rezultate gjithsej: 2

Hidro One Energy

L82320012R
(Shoqeri sherbimesh dhe aktivitete ne sektorin e energjise dhe ambientit ndaj personave fizike dhe shoqerive ne territorin e Republikes se Shqiperise dhe ne territoret e tjera dhe ka si objekt te veprimtarise)

Tiranë ALL

HIDRO ZONE ENERGY

L82320016D
(Shoqeri sherbimesh dhe aktivitete ne sektorin e energjise dhe ambientit ndaj personave fizike dhe shoqerive ne territorin e Republikes se Shqiperise dhe ne territoret e tjera dhe ka si objekt te veprimtarise)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni