Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ridvana Qose
Rezultate gjithsej: 2

TR 3

L62317024A
(Shoqëria ka për objekt të saj kryerjen e të gjitha aktiviteteve që një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar mund të ushtrojë në bazë të legjisLaçionit shqiptar, brenda ose jashtë territorit të R)

Tiranë ALL

TRIBU ACADEMY

M02318002Q
(Te ndermarre veprimtari biznesi si nje shoqeri e pergjithshme sherbimesh marketingu dhe trajnimesh, duke perfshire, por jo duke u limituar vetem ne sherbime web . Projektimi dhe realizimi i fushatave publicitar)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni