Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rigels Malile
Rezultate gjithsej: 2

ARGJIRO - SPORT

L83417603V
(Zhvillim aktivitetesh sportive, futboll, minifutboll, futboll femrash, akademi futbolli. Ndertim dhe shfrytezim ambjentesh sportive, kalceto, fusha futbolli, minifutbolli, ambjente ndihmese, njesi sherbimi. )

Gjirokaster ALL

CHANNEL 7

M03206602O
(Veprimtari Radio Televizive.)

Gjirokastër ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni