Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Robert Çina
Rezultate gjithsej: 4

Mbi 1000000 Fitim 2015

"MEGAPHARMA"

J61814028F
(Në fushën e import-eksport, rieksportim, shitje me shumicë e pakicë të medikamenteve të të gjitha llojeve për njerëz dhe kafshë, materiale higjeno-sanitare, bimë mjeksore, paisje dhe linja prodhimi n)

Tiranë 35338598 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

LASER MED

K12128004G
()

Tiranë 4178317 ALL

AOOS

M02005008N
(Veprimtari nepermjet faqes elektronike online. Shitje te nje game te gjere te produkteve kozmetike, produkteve parafarmaceutike, produkte te kujdesit personal dhe suplemente ushqimore.)

Tiranë ALL

PARMED PHARMA AL

M11307072J
(Ne fushen e import-eksport, rieksportim, shitje me shumice e pakice te medikamenteve te te gjitha llojeve per njerez dhe kafshe, material higieno-sanitare, bime mjeksore, paisje dhe linja prodhimi ne fushen )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni