Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Roland Makashi
Rezultate gjithsej: 1

F.K Partizani (ish "PARTIZANI MEDIA & TRADING")

K82124008C
(Perfaqesimi ne aktivitetet Sportive Futbollistike, si prane F.SH.F-se dhe ne arene Nderkombetare.Tregtimi i materialeve dhe aksesoreve te ndryshem sportiv me logon dhe emrin "F.K Partizani". Ngritja e Shkoll)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni