Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rovena Metoja
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

InfraKonsult

L21512022F
(Studim, projektim, mbikqyrje, kolaudim, konsulence per ndertim e zbatim te veprave ndertimore publike dhe private, objekte turislike, ushtarake, kulti, industriale dhe te veprave ndertimore te te gjitha llojeve)

Tiranë 25120276 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni