Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rudina Haxhiu
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

BRADAJ 2

L28028301L
(Ndertim objektesh te ndryshme social kulturore, industriale, rrugore, impiante teknologjike termike dhe kondicionimi, elektrike dhe elektronike.Ndertim minierash,nxjerrje minerali dhe import-eksport te tyre.Nde)

Lezhë 8742402 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni