Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sadik Ismailaj
Rezultate gjithsej: 2

FINMAN

L62405030K
(Shoqeria e cila ka organizimin si nje shoqeri holding, do te jete zoteruese e kuotave ne disa shoqeri te tjera dhe do te ofroje asistence per shoqerite e zoteruara ne menyre te drejtperdrejte ose te terthorte n)

Tiranë ALL

Meto 1892

M32917403S
(- Grumbullimi i ullirit, perpunimi, prodhimi dhe amballazhimi i tij. - Import-Eksport i vajit te ullirit, - Perpunimi,prodhimi,importi dhe eksporti i mjaltit dhe nenprodukteve te tij, - Perpunim, konservim, )

Fier ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni