Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Safet Hoxhalli
Rezultate gjithsej: 1

MBROJTJA DHE SHPËTIMI NGA ZJARRI

L62102007V
(Aktivitet në fushén e ndërtimit, sigurise dhe mbrojtjes civile: Hartimi i projekteve te mbrojtjes nga zjarri, relacione teknike perkatese per te gjitha llojet e ndertimevesidhe zbatimi i tyre.Hartimi i aktev)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni