Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Saimir Mysliu
Rezultate gjithsej: 1

INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM "IKN" (ish "7 Dhjetori"; ish "INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM")

K71828007J
(Ne fushen e ndertimeve dhe projektimeve ndertimore ne pergjithesi, konsulences, oponences, mbikqyqes dhe kolaudimit te punimeve te ndertim-montimit, ndertimin e objekteve te ndryshme; export - importin; prodhim)

Tiranë 279328 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni