Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sandër Shpati
Rezultate gjithsej: 2

NDERTUESI 2014

L46827004L
(Projektim dhe zbatim I veprave ndertimore si vijon: ndertime m karakter civil dhe ekonomik, punime/germime dhe sistemime dheu, tarracime, terrenesh, rikonstruksion godinash civile dhe ekonomike, veshje fasadash)

Shkodër 460093 ALL

AGROTURIZEM SHPATI

M26402001K
(Agroturizem, bar-restorant, hoteleri, prodhime bujqesore dhe blegtorale.)

Shkoder ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni