Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Selim Molla
Rezultate gjithsej: 1

RESTUR

M02102507A
(a. Zhvillimi i investimeve në fushën e hoteleri-turizmit drejtpërdrejtë ose nëpërmjet pjesëmarrjes ne shoqeri të tjera që zhvillojnë projekte në këtë fushë. b. Projektimi, zbatimi dhe vënia në f)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni