Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Serafin Orgocka
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

GSA

J61820031J
(Import eksport, tregtim dhe furnizim me shumice dhe pakice te : Energjise Elektrike, gazit natyror, pajisje elektrike dhe aparatura elektronike, produkte, mallra dhe lende te para te perdorimit industrial dhe t)

Tiranë 532507348 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni