Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sheje Sula
Rezultate gjithsej: 1

ZETAKONSULT

L91311047J
(Studim, projektim, mbikqyrje, kolaudim, konsulence per ndertim e zbatim te veprave ndertimore publike dhe private, objekte turislike, rezidenciale, ushtarake, kulti, industriale dhe te veprave ndertimore te te )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni