Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shkëlqim Dino
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

SINTEZA CO

K11324003F
(Tregtimin e mallrave te ndryshme me shumice e pakice si: prodhime elektronike, elektrike dhe softwerike. Shkembimi dhe shperndarja e informacionit, dhenia e konsulencave dhe asistences teknike. Broker duke synu)

Tiranë 58206736 ALL

DINORIOS

M11325003M
(Tregti me shumice dhe pakice i produkteve per kujdesin ndaj vetes si suplemente, produkte per kujdesin e lekures/ flokeve, dhembeve etj. Produkte per femije perfshire ushqim, veshembathje, aksesore etj., brenda)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni