Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shkëlqim Kurti.
Rezultate gjithsej: 1

Jimi

L87313401B
(Tregti me shumice dhe pakice te materialeve elektrike, hidraulike, materiale ndertimi dhe artikuj te ndryshem. Import-eksport automjete te reja, te perdorura dhe pjese kembimi. Organizim eventesh dhe festash te)

Dibër ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni