Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shkelqim Dreni
Rezultate gjithsej: 1

LEADD - SH

L57921201V
(Në fushën e ndërtimit. Zbatimi, tregtim material me shumicë e pakicë. Shërbime të ndryshme sociale. Prodhim, transport, shitje mineralesh. Hapje galerish. Punime gjelbërimi. Prodhim dhe shitje energji e)

Kukës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni