Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shpëtim Varaku
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

VARAKU E (Ish MIVAR)

J61902509S
(Ndërtim dhe mirëmbajtje e ndërtimeve civile, turistike, shëndetësore, social-kulturore, tregtare, bujqësore, kanalizime dhe ujësjellësa, me kontraktues privat dhe shtetëror, vendas ose të huaj brenda )

Durrës 12063983 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni