Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shpëtim Xhetani
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

SERVIS - AUTO 2000

K31523078F
(Riparim pjesor dhe kapital i te gjitha llojeve te automjeteve, import eksport dhe tregtim i te gjitha pjeseve te kembimit per te gjitha llojet e automjeteve, goma e te tjera te ngashme me to, tregti me pakice t)

Tiranë 1046741 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni