Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shpresa Deti
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

LIQENI VII (Ish Mekanike Pjesëve Ndërrimit” Durrës sh.a)

K01730502W
(Prodhim dhe tregtim pjese kembimi per makineri bujqesore, te ndertimit, transportit etj. Tregtim me shumice dhe pakice te cdo lloj detali, nyje apo aksesori te makinerive bujqesore, te ndertimit, transportit et)

Durres 1531815 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni