Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shpresa Nika
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

NIKA

J76705047U
(Ne fushen e blerjes e shitjes se artikujve te ndryshem, shfrytezim pylli, ne fushen e pyllezimeve e permiresimeve dhe zbatimin e punimeve ne fushen e mbareshtimit te pyjeve , rrugeve pyjore dhe studim e projekt)

Shkodër 26442852 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni