Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shyqyri Duraku
Rezultate gjithsej: 5

ColJoy Technology

L61409513A
(Prodhim, eksport-import bitumi.)

Durrës ALL

Bi Tech Industries

L61415510F
(Veprimtari në fushën e përpunimit të nënprodukteve të naftës. Prodhim, import-eksport bitumi. Kryerjen e veprimtarisë së përpunimit të naftës bruto, për prodhimin e nënprodukteve të saj. Përpuni)

Durrës ALL

EXALCO ALUMIN ALBANIA

L61628022A
(Import-eksport të profileve të aluminit, shitja dhe tregtimi i tyre me pakicë apo shumicë, ngjyrosja dhe lyerja e tyre etj.)

Tiranë ALL

LINZA RESORT

L62416009B
(Veprimtari në fushën e Hoteleri - Turizmit, Bar, Restorant, Piceri, kënd lodrash dhe argëtimi për fëmijë, pishine, ambiente argëtimi dhe fitness, etj.)

Tiranë ALL

VILA DURAKU

L92028003E
(Hoteleri - turizëm, bar, restorant, piceri, kënd lodrash dhe argëtimi për fëmije, pishinë, ambjente argëtimi dhe fitnes, shitje-blerje me shumicë të produkteve ushqimore, shitje/blerje pasuri të palua)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni