Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Skënder Lufi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

MONTAL

J62009007F
(Importi, eksporti, tregtimi me shumicë dhe pakicë i mallrave : pajisje, aparatura dhe materiale mjekësore dhe laboratorike, sisteme dhe impiante spitalore, barna, medikamente dhe lende të para për prodhimi)

Tiranë 279638600 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni