Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sokol Cane
Rezultate gjithsej: 1

DS DRILLING

L61611032O
(Konsulenca të fushave të ndërtimit, Raport vlerësimi, projektim, supervizim, dhe drejtim punimesh. Punime të ndërtimit, shpime me sonde. Përgatitje dhe dhënie reklama me pajisje vizuale e audio. Import-)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni