Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sokol Hoti
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

ANIJET E SHERBIMIT DETAR

J61825517G
(Marrja e praktikave të anijeve në mbërritje (rade), transportimi i grupit të praktikës (autoritete portuale). Transportimi i ekuipazhit të anijeve, udhëtarëve nga rada në port dhe anasjelltas. Kryerjen)

Durrës 244236846 ALL

Shërbimi i Rimorkimit Detar

M01707504R
(Sherbimi i rimorkimit te anijeve gjate operacionit te futjes e daljes neper porte dhe akostimit ne kalatat e porteve. Sherbimin e transportit te grupeve te praktikes se autoriteteve portuale gjate marrjes se pr)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni