Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Spiro Ruço
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"P I R R O"

K31419099E
(Import eksport,perpunim argjendi dhe ari, si unaza, varese, medaljone,zinxhire,vathe etj. Prodhim te suvenireve me baker,argjend, te lara ne ar ose argjend. Punime medalje.)

Tiranë 2899979 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni