Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Statkraft Markets B.V
Rezultate gjithsej: 1

DEVOLL HYDROPOWER

K82418002C
(Planifikimi, ndërtimi, mirëmbajtja dhe funksionimi i tre njësive prodhuese hidroelektrike me një kapacitet të kombinuar të instaluar përafërsisht 319 MW në Luginën e Devollit përafërsisht midis lart)

Tiranë -568515396 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni