Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte organizate jo-fitimprurese
Rezultate gjithsej: 1

GAVI Alliance

CH66016990061
(Promovimi i shëndetit, (i) duke siguruar vaksina dhe mjetet për t'i administruar ato te banorët e vendeve më të varfra, (ii) duke kontribuar në kërkimin dhe zhvillimin e vaksinave thelbësore për vendet)

Le Grand-Saconnex ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni