Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte person fizik
Rezultate gjithsej: 1791

Majlinda Karriqi

L78521601O
(Tregtim dhe servis i paisjeve elektronike, programime hardware dhe software, kancelari, sherbim interneti. Disenjo, prodhime reklamash, broshura, fletpalosje, banera, kartvizita.)

Tiranë ALL

Ilir Ballabani

L78611901I
(Bar-kafe. Tregtim artikuj të ndryshëm. Shërbime të ndryshme ndërtimi. Grumbullim dhe shitje të mbetjeve të riciklueshme. Tregtim të materialeve elektrike, hidraulike, detergjentëve, pajisjeve të zyrë)

Dibër ALL

Sadri Jashari

L78706301T
(Grumbullim , perpunim , transport, tregtim , import-eksport te frutave te pyllit, kerpudha dhe frutave te buta ,agrume, bimeve medicionale, erezave te fresketa dhe te thata etj)

Shkodër ALL

Albi Kreci

L78822101V
(Kabllor internet.)

Peqin ALL

Eduard Mullaraj

L78916202I
(Autoservis, blerje e shitje te pjeseve te kembimit, vajra e lubrifikante te ndryshem, goma, servis kamionesh, fugonesh, mjetesh bujqesore etj. Sherbime mekanike, transport karrotreci, dyqan tregetim pjese kemb)

Gjirokastër ALL

Ediator Qibini

L79117501B
(Bar-kafe)

Tepelene ALL

Endi Zotkaj

L79205401H
(Farmaci)

Poliçan ALL

Idlir Themeli.

L81305016S
(Konsulence e pergjithshme per biznesin fiskale, kontabel, etj.)

Tirane ALL

Ervin Kurti ( ish "Ervin Farruku")

L81305028S
(Shitje-blerje dhe dhenie me qira te makinave. Import, eksport dhe shitje te produkte kozmetike, pije alkoolike, asi dhe artikuj te ndryshem.. Keshillim, ndermjetesim ne sektorin financiar. Import-eksport i m)

Tirane ALL

ZYHRA HAXHIU

L81305046Q
(Shtepi botuese dhe shtypshkronje.)

Tirane ALL

Arbër Puka

L81308048B
(Autoservis dhe lavazh.)

Tirane ALL

ALBERT MALAJ

L81310003M
(Hotel, bar kafe.)

Tirane ALL

Edlira Jakova

L81316504L
(Shërbime financiare, konsulencë bankare, ndërmjetësim në sigurime, shitje të paketave të udhëtimit çdo gjë përfshirë, transport dhe akomodimin e programeve turistike e shërbime në to. Shitje të b)

Durrës ALL

Kastrijot Imeraj

L81325008M
(Shitje, blerje, dhënie me qira dhe riparim i instrumenteve të ndryshme muzikore të perdorura. Skenografi. Ekran Led)

Tirane ALL

Klodjan Vërçani

L81325026K
(Botime, shtypshkrime,tregetim libri,kopertina speciale,stampime me varak,serigrafi,prerje ne forme,llakim UV,stampim element sigurie,kuposje,prodhim paketimi per produkte,canta kartoni,fushata turistike promocj)

Tirane ALL

Shuko Alikaj

L81325031A
(Shërbim pastrimi urban dhe të objekteve civile. Pastrimi i ambienteve të brendshme dhe të jashtme të godinave shoqërore, social e të çdo lloji tjetër të kësaj natyre dhe sistemimi e gjelbërimi i amb)

Tiranë ALL

Bardh Kola

L81329024O
(Punime elektrike, hidraulike, ngrohje, ftohje, lyerje me boje. Tregti me pakice te materialeve te ndertimit, elektrike ,hidrulike , panele Diellore, import i tyre. Furnizim vendosje te sistemeve te alarmit, )

Tirane ALL

Arjana Fullani

L81329036O
(Sherbime, konsulence, ekspertize ligjore, avokat.)

Tiranë ALL

Marcel Feti

L81406008M
(Riparim, montim, modernizim, shitje dhe import eksport per ashensore, shkalle levizese dhe platforma ngjitese-zbritese. Administrim pallatesh. Sistem akses kontrolli, sisteme kamerash vezhguese. Sherbime pas)

Tirane ALL

ILIR TREBICKA

L81413013O
(Financim per konsulence ne fushen e ndertimit. Investitor ne ndertim)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni