Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:TERRAOIL SWISS AG
Rezultate gjithsej: 1

Terraoil Swiss (Ish Transoilgroup)

L11725004I
(Zbulimi dhe shfrytëzimi i çfarëdo minerali sidomos i burimeve të naftës si dhe rafinimi i tyre, përpunimi, shpërndarja dhe shitblerja në mbarë botën. Shoqëria mund të krijojë degë dhe filiale bren)

Tiranë -400356000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni