Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:UNIQA Osterrich Versicherungen
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA (Ish SIGAL)

J91809007H
(Sigurimin ndaj dëmeve dhe risigurimet, në përputhje me ligjin “Për veprimtaritë e sigurimit, të risigurimit dhe ndërmjetësimit në sigurime dhe risigurime” si dhe çdo objekt tjetër te lejuar nga l)

Tiranë 358608563 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA (Ish SIGAL LIFE)

K51423801Q
(Sigurimi i jetes)

Tiranë 230576325 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni